En ny motetrend blant dyreeiere har skapt sinne og bekymring på internettet. Klær til dyr er ikke lenger et uvanlig uvanlig syn på gaten, i cafeene eller andre steder.

Av samme grunn kan man nå også se flere og flere hundeeiere som begynner å kle sine firbente kjæledyr i små gensere, sko og andre tilbehør, som om kjæledyret er en slags dukke.

Merkeligst av alt er det at trenden går i retning av at kjæledyret gjerne skal matche eieren sin også.

Men hvor går grensen for hvor mye du kan og bør ‘kle opp’ dine kjæledyr?

En rekke Twitter-brukere kan ha fått en følelse av at de har kommet i hardt vær for å ha hoppet på den nye kjæledyrtrenden, ifølge Metro. På sosiale medier har flere katt og hundeeiere nemlig blitt gitt sine kjæledyr nye farger – Ofte for å matche eierens egen neglelakk.

De fargerike grepene har lenge vært en trend for katter og kommer ofte i form av ‘klo-caps’ – små kunstige negler som du kan feste på sin kattens klør for å hindre den fra å skrape for mye på sofaen eller tapeten.

– Det er flott at folk vil tilbringe kvalitetstid med sine kjæledyr, men det er viktig for eierne å forstå at noen forsøk på å ‘kle opp’ dyrene. Kan være både forvirrende og skremmende for en katt eller en hund, forklarer en talsmann for den amerikanske dyrebeskyttelsen.

– Mens folk liker å male våre negler og bære smykker, så forstå at dyr vet ikke vet hva som skjer med dem eller hvorfor, og de kan bli redde, sier talsmannen.

Flott fargetrend eller bakvendt jåleri? DEL denne saken på Facebook og si din mening!

Annonser: