Mannen knivstakk den stakkars hunden 19 ganger – én måned sjokkerte den alle!


Alle som har hatt hund en gang har kjent på hvor fint det er å ha en blid og trofast skapning i livet sitt.

Det er derfor vi aldri vil forstå hvordan noen kan få seg til å mishandle disse firbente vennene våre.

Ikke engang i våre mest virkelighetsfjerne fantasier kan vi forestille oss hvordan noen kan mishandle dyr så ille at de nesten dør av påkjenningene.

Foto: FB/HSM


En dag fikk politiet et anrop. Det var en person i en kirke som trengte hjelp. Da politiet kom var på plass, var det ingen der, men etter en stund fikk de øye på en liten hund som blødde i hjel.

De ringte umiddelbart «Humane Society of Missouri Animal Cruelty Task Force», en organisasjon som hjelper dyr i trøbbel.

Puddelen Franny ble umiddelbart tatt inn til behandling, og til sin forferdelse så veterinæren at den stakkars hunden ble knivstukket 19 ganger i nakke, rygg og brystet skriver Fox2Now.

Foto: FB/HSM

Dessuten hadde stakkars Franny mye smerte, noe som førte til sjokk og stort tap av blod, og puddelen ble tatt under strengt oppsyn.

Veterinærer på hjelpeorganisasjonen gjorde alt de kunne for å hjelpe henne, men var fortsatt usikker på om Franny ville overleve episoden.

Men hun kjempet, og allerede noen dager senere ble hun bedre.

Foto: FB/HSMDa politimannen som først fant Franny hørte de gode nyhetene, han var så glad på hennes vegne at han ønsket å adoptere henne. Det var han fornøyd med, så snart hun var sterk nok til å skrives ut fra veterinæren.

En forferdelig trist historie som gudskjelov hadde en lykkelig slutt.

Se en video av Franny utrolige helbreding herr, og DEL saken på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->