Hundene ble farget rosa og skutt – så dukket disse heltene opp.


Dessverre skjer det fra tid til annen at dyr blir mishandlet. Heldigvis finnes det mange mennesker med et ekstra stort hjerte for dyr, som gjør alt i sin makt for at dyr som har hatt det vanskelig skal få det bedre.

Hundene i denne historien er to samojedhunder, som vokste opp i en kystby i Russland. Hundene ble brukt som objekter turister kunne ta bilder med da de var små. De var farget rosa og eierne tok betalt for bildene turistene tok, men da de vokste seg store var de ikke like populære hos turistene lenger.

Eierne bestemte seg derfor for å forlate dem i skogen, uten mat eller vann. Da de ble funnet av frivillige, hadde hundene skuddsår etter luftpistol, og pelsen var fortsatt rosa. Hundene ble raskt tatt med til en veterinær, som behandlet dem for blant annet eksem og betennelser.

Instagram


Politiet ble varslet og undersøker saken, samtidig aktivister anbefaler innbyggere og turister til å ikke la seg lure av hundevalper som er farget for å se søte ut.

De to samojedhundene blir nå tatt godt vare på, og er både lydige og snille til tross for alt de har vært gjennom.

I videoen under kan du se hundene sette pris på sin nye tilværelse – og del gjerne saken videre for å spre kunnskap om denne grusomme måten å utnytte uskyldige dyr på.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->