ABBA har kunngjort at de planlegger en gjenforening på scenen – På en svært spesiell og nymotens måte


En mulig gjenforening har vært spekulert i helt siden de annonserte at gruppen la opp i 1982, men nå ser det ut til å gå ett steg videre. ABBA planlegger faktisk en gjenforening – men på en spesiell måte.

Den bekrefter Benny Andersson i et intervju med Expressen.

– Vi gjort noen forskjellige ting, og nå har vi et prosjekt foran oss, sier Andersson til Expressen.


Gruppen som mange aldri vil glemme, kan by på en drøm som vil gå i oppfyllelse. Ifølge Expressen planlegger de tidligere ABBA-medlemmene et oppsiktsvekkende comeback.

Nøyaktig hvordan det bør se ut og hvordan lyden blir er ikke beskrevet av Andersson, men prosjektet og turneen vil dersom det blir en realitet lanseres om to år – i 2019 – ifølge Expressen.

Wikimedia Commons

Allerede i fjor sommer var alle fire ABBA-medlemmene – Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad – på scenen sammen igjen.

Det var som om feiringen av Bjorn og Bennys 50 årsdag sammen på en privat fest på Berns i Stockholm. Det hele endte godt med alle fire sto på scenen og sang «Du og jeg». Det fortalte legenden Janne Schaffer, som åpenbart var på plass, til Expressen.

Nå kan de stå på scenen igjen snart – i form av digitale avatarer. Planen er å gjenskape ABBA digitalt, på scenen, slik som de så ut på det gyldne 80-tallet.

Tenk deg hvor fantastisk det vil være for ABBA-fans å kunne danse til denne sangen igjen! Se videoen her og DEL saken på Facebook!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->