En 15 år gammel jente med bakgrunn i kampsport viste utrolig mot og ferdigheter da hun ble angrepet av tre menn på vei hjem.

Les også: Da han så at datteren ble seksuelt misbrukt, slo han i hjel voldtektsmannen. I rettsalen skjer det noe uventet.

Hendelsen, som er rapportert av Lokalavisen Egedal, fant sted da jenta syklet hjem og ble konfrontert av tre menn. En av dem blokkerte veien med en moped, og da jenta ba dem flytte seg, nektet de.

Situasjonen eskalerte da to av mennene grep tak i henne og forsøkte å rive av henne jakken, noe som antydet et seksuelt motiv, ifølge Expressen. Jenta nølte ikke med å forsvare seg. Hun sparket en av mennene hardt i ribbeina og slo en annen i hodet, noe som førte til at overfallsmennene trakk seg tilbake.

Politiet i Nordsjælland bekreftet hendelsen og uttrykte anerkjennelse for jentas handlekraft og mot. Denne episoden har fått oppmerksomhet både lokalt og nasjonalt for å illustrere betydningen av selvforsvar, spesielt for unge jenter.

Jentas evne til å forsvare seg i en truende situasjon har blitt hyllet som et eksempel på styrke og selvstendighet.

Les også: Katarina hindret to menn fra å voldta ei ung jente. Blir hyllet av hundretusener!

Hendelsen fant sted i 2017, men omtales fortsatt hyppig i sosiale medier. Derfor syntes vi den passet fint inn hos oss, da den kan inspirere andre til å stå opp for seg selv – og kanskje også lære seg selvforsvar?

DEL videre på Facebook om også ble imponert over denne jenta!

Annonser: