I denne historien får vi møte en kvinne som daglig får besøk av en snill og søt golden retriever. Hunden legger seg alltid samme sted, og alt den gjør er for å sove.

Når hunden våkner, reiser han seg og går igjen.

Kvinnen syntes prosedyren var merkelig, så en dag bestemte hun seg for å feste en lapp til halsbåndet hans. Og da han kom tilbake neste dag, fikk hun vite sannheten.

«En eldre, sliten hund, kom inn i hagen min. Jeg kunne se på ham at han hadde eiere – han hadde halsbånd og spist godt.

Pixabay
Pixabay

Han kom bort til meg. Jeg gav han et par klapp på hodet, så fulgte han etter meg inn i huset mitt. Han gikk inn i gangen, fant seg et hjørne hvor jeg hadde et teppe, så la han seg ned for å sove. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg lot ham sove.

Noen timer senere våknet han. Han stilte seg ved døren, jeg slapp han ut, og han forsvant like brått som han hadde kommet.

Pixabay
Pixabay

Og neste dag var han tilbake. Han gikk rett inn, og la seg til å sove et par timer, før han forsvant igjen. Dette pågikk i noen uker, før jeg fant ut at jeg måtte finne ut hvem eieren var.

Jeg bestemte meg for å feste en lapp på halsbåndet til hunden;

1

Og dagen etter kom han som vanlig – men denne gangen hadde han en ny lapp festet til halsbåndet sitt. En lapp jeg har den dag i dag, og fortsatt ler godt av. Svaret jeg fikk på spørsmålet mitt var nemlig som følger;

2

Jeg klarte ikke holde meg, og begynte å le. Hunden fortsatte å komme, og jeg likte selskapet. Selv har jeg mange barn, og nå barnebarn, og jeg må si jeg skjønner hunden godt!»

Pixabay
Pixabay

Dette må være den søteste historien jeg har lest! Hunder er så herlige – de har stoere hjerter, er lojale og trofaste, og alltid i godt humør!

DEL gjerne historien videre med andre dyrevenner, så de også får seg en latter!