En utrolig historie om en modig hund og bestevenn har tatt internett med storm.

ELSKER BÅTTURER: «Monster» stortrives på båten til eieren, men denne gangen gikk det skremmende galt. Foto: YouTube / Fox 26 Houston
PLUTSELIG BORTE: Fra å være på sin vante plass i båten, var plutselig «Monster» falt på havet. Foto: YouTube / Fox 26 Houston

«Monster», som hun så treffende heter, er tilbake hjemme i trygghet etter et intenst eventyr der hun falt av båten til matfaren sin og måtte svømme seg til land. Folk trodde det var umulig at hunden kunne overleve 10 km fra land, og frustrasjonen var stor da de ikke klarte å finne henne.

– Hun går alltid bak på båten og bjeffer på fuglene, som om hun eier stedet. Vanligvis henter hun nettet og trekker i det. Men denne gangen var hun ikke der som hun pleide, og jeg skjønte at noe var galt. Midt ute på åpent hav,  rundt 10 kilometer fra land, sank hjertet mitt i brystet. Dette forteller «Monsters» eier, Keith Soffes til Fox 26 Houston.

ANTATT DRUKNET: De fleste trodde hunden hadde druknet, når den ikke var å finne 10 kilometer fra land. Foto: YouTube / Fox 26 Houston

Etter flere dager med spenning og bekymring, kunne rekebåtkapteinen Keith Soffes fra San Leon i Texas endelig puste lettet ut.

– Herregud, vi er så glade for at hun er tilbake”, utbryter en overlykkelig eier i videoen du kan se lengere ned i artikkelen.

BESTEVENNER: Monster og Keith er overlykkelige for å være gjenforent. Foto: YouTube / Fox 26 Houston

Den tøffe hunden viste utrolig mot og styrke i denne tilsynelatende umulige situasjonen. Eieren kunne ikke tro sine egne ører da han skjønte at hun hadde svømt nærmere 10 kilometer til land.

– Jeg gråt så mye at jeg ikke klarte å snakke da jeg hørte at hun var funnet, forteller en tydelig rørt Keith.

Den stolte matfaren forteller at «Monster» har rikelig med svømmeerfaring, men hadde aldri trodd at hunden hans kunne svømme så langt og lenge.

– Det å svømme hver dag reddet livet hennes, forteller han.

Kapteinen forsikrer oss imidlertid om at «Monster» kommer til å ha på seg redningsvest når hun er på båttur fremover.

Se den rørende videoen om hendelsen:

DEL gjerne den fantastiske historien videre på Facebook.

Annonser: