En mann skulle på ferie, og hadde funnet et fint hotell i en liten by han hadde planer om å besøke. Med seg på ferien hadde han også hunden sin, som var en stor Grand Danois.

Han skrev et brev til hotellet i forkant, for å høre om de var mottakelige for kjæledyr.

«Hei! Jeg planlegger et besøk til deres hotell, og lurte på om jeg kunne ta med meg hunden min. Han er veloppdratt, oppfører seg alltid eksemplarisk, renslig og stille. Tror du det er mulig å la han sove på rommet mitt om nettene?»

Mannen fikk raskt svar fra hotellet, som lød som følger:

«Hei! Jeg har drevet hotell i mange år. Og jeg har aldri møtt en hund som stjeler håndklær, sengetøy, sølvtøy eller malerier fra veggene.

Jeg har aldri måttet geleide en hund til rommet sitt midt på natten fordi den har vært for full, bråkete og oppført seg uskikkelig. Jeg har aldri måttet løpe etter en hund som har løpt fra regningen. Så hunden din er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bo på mitt hotell.

Og, om hunden din kan gå god for deg, så er du også velkommen.»

Del gjerne historien videre om du likte svaret fra hotellsjefen 😀

Annonser: