“Sønnen min hadde en jobb i dag som han måtte gjøre, så jeg lot ham gå og antok at det var som alle andre ganger. Vel, denne gangen var annerledes. Veldig annerledes…”

Denne sanne historien er skrevet av Krystal June Preston,  og er oversatt til norsk av oss i Dagensnytt.com.

“Jeg har ingen ord akkurat nå som kan uttrykke hvordan jeg føler meg i dette øyeblikket. Jeg er i fullstendig sjokk… De siste ukene har bokstavelig talt vært et helvete fylt med så mange tårer, sinne, forvirring og hjertesorg. I dag fikk jeg sjokket i mitt liv…

Som de som kjenner meg vet, er sønnen min William en gressklippende, hagearbeidende, penger tjene-maskin. Vel, sønnen min hadde en jobb i dag som han måtte gjøre, og så jeg lot ham gå og antok at det var som alle andre ganger. Vel, denne gangen var annerledes. Veldig annerledes.

William kom hjem og sa: ‘Mamma, jeg har kjøpt en bil til deg.’

Jeg lo selvfølgelig og sa til ham: ‘Ja, selvfølgelig!’

Han sa: ‘Nei mamma, jeg mener alvor. Jeg har kjøpt en bil til deg. Kom igjen, vi må gå.’

På dette tidspunktet er jeg forvirret og skeptisk og sier: ‘Gå hvor?’

Han sa: ‘Med denne damen.’

Og til min store overraskelse går jeg ut i hagen min og OMG, der står en kvinne, og som William sa, skulle hun gi oss skyss.

William hopper inn i bilen, så jeg tenker, ok?? Dette må være en slags spøk, ikke sant? Ingen snakker egentlig… Så… mens jeg fremdeles tenker at dette på en måte er en spøk, kjører vi opp til dette huset og William sier:

‘Mamma, det er bilen din.’

Jeg mistet det fullstendig. Jeg begynte å gråte så tårene sprutet… Jeg er målløs, min 13 år gamle sønn har kjøpt en bil til meg.

Han gjorde et arbeid for denne kvinnen, og det var betalingen han forhandlet seg fram til med henne. Og her trodde jeg det var en spøk… Nei, jeg ble overlevert nøklene og papirene til bilen, og jeg er i sjokk, men også sånn som OMG, dette skjer virkelig nå. Så vi satte oss i bilen, den startet med en gang, og vi kjørte av gårde.

Jeg er så stolt av sønnen min. Han er en god gutt. Han kan ha sine dager, men OMG, hvilken 13-åring kjenner du som kjøper en bil til moren sin… William, jeg elsker deg sønn, og takk. Du har et stort hjerte og jeg elsker deg.”

Se nyhetsinnslag om hendelsen her:

DEL gjerne videre på Facebook!

Annonser: