Har du åreknuter? Da bør du teste disse fire naturlige behandlingsmetodene.


Åreknuter er vanligvis like vondt som de er sjenerende. For mange mennesker, ser disse tynne årene ut som de gamle og et mareritt estetisk sett.

Noen vil gå langt for å unngå dem koste hva det koste vil og investerer i dyre eller smertefulle behandlinger. For eksempel injisering saltvannsløsning i bena.

Åreknuter er ikke direkte farlig, men fra et kosmetisk synspunkt, kan disse knutene definitivt være en kilde til irritasjon og forlegenhet.

Her presenterer vi fire metoder for å motvirke åreknuter.


1. Eplecider eddik

Denne gjør så mange fantastiske ting for helsen, blant annet å redusere åreknuter. Eplecider eddik øker blodtilførselen i kroppen din, noe som igjen øker styrken i huden din. Dette kan hjelpe mot åreknuter. Alt du trenger er eddik og en ren klut. Dynk kluten med eddik og bruk den som omslag hvor du har plagsomme årer. Hvis du har sensitiv hud, kan det være at fortynnet eddik er best for deg. Legg duken på huden din i ca 30 minutter og gjør dette to ganger om dagen. Det vil ta minst to måneder før det skjer noe. Hvis du ikke har sett resultater etter en måned, er ikke dette løsningen for deg.

2. Hestekastanjer

Antioksidanter, saponiner og tanniner i kastanjefrø bidrar til å forbedre sirkulasjonen og redusere betennelser i kroppen. Dette betyr at hestekastanjefrø vil bidra til å redusere kløe og hovne årer ved å redusere betennelser og forbedre blodsirkulasjonen. Frøene vil også styrke årer og forbedre deres elastisitet, slik at de ikke føles så vonde når du beveger deg. Bland et par hestekastanjefrø med litt destillert trollnød og påfør blandingen på huden en gang om dagen.

3. Trollhassel

Du kan bruke trollhassel å hjelpe til med kviser i ansiktet, men acne er ikke det eneste trollhassel kan fjerne fra huden din. Dette kraftige helbredende verktøyet bidrar til å kjempe mot åreknuter ved å styrke blodårene og øke fleksibiliteten. Selv om det ikke gjør mye for huden, kan det bidra til å lindre smerten. Som en ekstra fordel, kan trollhassel brukes sammen med andre ingredienser, som hestekastanje frø, for å få enda bedre resultater.

4. Ingefær

Denne roten er ikke bare bra i te og etter sushi, den er også en helt naturlig løsning for å bekjempe åreknuter. Når blodårene er skadet, bygger fibrin seg opp rundt området, og får venene til å ser mye verre ut enn de egentlig er. For å bryte opp dette proteinet, bør du inkludere ingefær inn i kosten. Du vil også se at blodsirkulasjonen får et løft ved å bruke denne super roten.

Disse behandlingene er billige, naturlige og effektive, med det å endre livsstil er en enda bedre måte å unngå åreknuter. Her er noen måter du kan takle dem på:

– Å gå ned i vekt, starte et sunt kosthold og mosjonere
– Kompresjonsstrømper, for å hjelpe med sirkulasjonen
– Gi opp drikking og røyking
– Ukentlig massasje
– Slutte med høye hæler og å krysse bena
– Ta vare på huden din og alltid bruke solkrem

DEL gjerne denne saken på Facebook så vennene dine får den med seg!

Kilde: PositiveHealthWellness
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->