Den bortskjemte gutten nekter å høre på bestefaren. Det han gjør på parkeringsplassen, sjokkerer den fremmede


En god latter forlenger livet, sies det. Denne historien fant jeg på Reddit, og synes den var så morsom at jeg bare måtte dele den med dere!

En bestefar er på butikken med sitt «umulige» barnebarn – og en kvinne ser på hele seansen. Når sanneheten kommer frem mot slutten av historien, er det vanskelig å holde latteren tilbake!

«En kvinne var inne på en matbutikk, og fulgte etter en bestefar og hans 3 år gamle barnebarn.

Det var åpenbart for kvinnen at mannen synes det var mye jobb å holde øye på den lille gutten. Han skrek etter godteri da de gikk forbi godteriet, kaker da de gikk forbi kakene, is da han så isdisken, og plukket opp alle salgs varer.


Samtidig prøvde bestefaren å kontrollere seg så godt som mulig. Med rolig stemme sa han; «Det går bra William, vi er snart ferdige.»

Enda et utbrudd senere, prøvde bestefaren igjen å roe ned gutten; «Det går bra William, bare noen minutter til så kan vi dra herfra. Bare hold ut nå, William.»

Framme ved kassen begynner den lille gutten å kaste varene ut av vognen. Bestefaren prøvde atter en gang å roe han ned; «William, William, William – ikke bli sint. Vi er snart ferdige nå, og kan dra herfra. Hold deg rolig, William, dette klarer du.»

Kvinnen var imponert over tålmodigheten den eldre mannen, og da de kom ut på parkeringsplassen la hun merke til at de hadde parkert ved siden av hverandre. Hun benyttet derfor sjansen for å fortelle mannen at hun var imponert over ham.

«Det er ikke min business, men jeg synes du var fantastisk der inne. Jeg vet ikke hvordan du klarte det. Hele tiden holdt du deg rolig, og uansett hvor høylytt og forstyrrende han ble, så fortsatte du bare å si at alt skulle gå bra. William er veldig heldig som har en bestefar som deg!»

«Takk», svarte bestefaren. «Men det er jeg som er William. Den lille drittungen der heter Kevin.»

DEL gjerne historien videre på Facebook om du fikk deg en latter!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->