I et samfunn hvor likestilling ofte står i sentrum, vekker Linda og hennes ektemann Ricky oppsikt med sitt «tradisjonelle ekteskap», og meninger om at en mer tradisjonell ordning burde være å foretrekke for de fleste.

Linda tar seg av hjemmet, mens Ricky bringer hjem baconet, og med baconet mener vi over 1 600 000 kroner i måneden. For dette paret er regningene «så uvesentlige» at Linda aldri har betalt en eneste en i sitt liv. Hun sier hun ikke engang til hvordan man betaler et boliglån.

Kjærligheten blomstrer i deres tre hjem – ett i Dubai, ett i Orange County, og det helt spesielle første hjemmet hvor Linda har hatt frie tøyler til å dekorere. Fra kjøkkenet hvor hun kokkelerer ektemannens favorittmåltider til hennes skjønnhetsrom med designerprodukter fra Cartier og Chanel, er det klart at Linda nyter sin rolle.

Men ikke alle er imponert over parets livsstil. På sosiale medier og innad i familien har det blitt ytret bekymringer om maktubalansen i forholdet. Lindas egen far uttrykker engstelse for hennes avhengighet av ektemannen og mangelen på en selvstendig karriere. Til tross for hennes drøm om å bli lege, har Linda satt sitt eget profesjonelle liv på pause for å fokusere på ekteskapet.

Se videoen om parets livsstil her:

Hva synes du om parets måte å leve på? DEL gjerne artikkelen videre på Facebook, med din mening!

Annonser: