Skvis en sitron og ta en spiseskje av dette – og du kommer aldri til å slutte å bruke det.


Om du våkner utmattet, selv etter en lang natts søvn og føler deg tappet for energi hele dagen, bør du lese videre.

Hvordan? I følge Healthylifetricks.com vil en blanding av sitron og olivenolje hjelpe til med å fjerne avfallsstoffer fra kroppen, og gi deg energi. Blandingen har blitt brukt i århundrer for å behandle forskjellige helseproblemer.

Alt du trenger er altså en spiseskje olivenolje, blandet med en spiseskje sitronsaft. Begge delene er essensielle ingredienser i middelhavskostholdet, og gir deg sunne fettsyrer. I Romertiden ble olivenoljen kalt for ‘det flytende gull’, og var høyt verdsatt. Sitroner er proppfulle av vitaminer og antioksidanter, og kan gi mange helsefordeler.

Her er noen av grunnene til at du bør starte dagen med denne blandingen, i følge Healthylifetricks:


– Mot forstoppelse
Eksperter sier at dersom du blander olivenolje og sitronsaft, vil aktivere funksjonen til leveren og galleblæren, og fungere  som et «smøremiddel» for fordøyelsessytemet ditt. Antioksidantene hjelper kroppen din med å kvitte seg med giftstoffer, rense kroppen din og ta vare på den.

Pixabay

Pixabay

– Mot hjerteproblemer
Olivenolje er proppet med sunne fettsyrer som kan hjelpe kolesterolet ditt.

– Mot revmatiske problemer
Denne kombinasjonen har fantastiske anti-inflammatoriske egenskaper. Hvis du starter dagen med olivenolje og sitronsaft-blandingen, kan det hjelpe mot leddsmerter.

Pixabay

Pixabay

– For å balansere galle i leveren og galleblæren
I følge eksperter, kan det å drikke denne blandingen på tom mage hver morgen, forhindre gallestein. Det er anbefalt å drikke en blanding av olivenolje, sitronsaft og vann, på tom mage en time før frokost, for å fjerne giftstoffer fra galleblæren, leveren og nyrene.

Jeg skal teste dette selv – hva med deg?

DEL gjerne denne artikkelen med venner og bekjente på Facebook!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->