– Janteloven er ikke basert på respekt. Det handler om å putte seg selv i en boks. Det er noe jeg har lagt merke til de gangene jeg er i Norge. Jeg har også lagt merke til at de eneste gangene folk oppfører seg genuint og fint, er når de er fulle. Nordmenn snakker som regel ikke til meg før de har drukket alkohol. Jeg skjønner ikke hvorfor dere trenger å ty til alkohol for å åpne opp for følelsene sine. Dette sier Durek Verrett i en direktesending på TikTok, ifølge Se & Hør.

Durek synes ikke at folk flest i Norge er kritiske mot han, melder det populære kjendismagasinet.

– Jeg er ikke redd for kritikk. De fleste mennesker i Norge kritiserer meg ikke. De kaller meg bare «klovn» og «idiot». Og det er faktisk ikke kritikk, sier han videre.

Les fyldigere dekning fra Dureks direktesending på Se & Hør sine nettsider