Prinsesse Märtha Louise i åpenhjertig intervju: hyler i bilen fordi hun har lyst til å komme seg bort fra all oppmerksomheten. Saken er først omtalt i VG, og her kommer et lite utdrag.

Les også: Kong Harald uenig med Durek: – Det har han ikke rett i, tror jeg…

Hold på kronene, folkens! Når Solveig Kloppen graver litt i følelsene til prinsesse Märtha Louise i førstnevntes podkast i «Min barneoppdragelse», kommer det frem noen overraskende tanker. Har hun noen gang hatt lyst til å bare forsvinne? Jepp, og ikke bare én gang, heller!

Men hvorfor har hun ikke bare pakket kofferten og stukket av da?

– Fordi jeg har barn som har lyst til å være her, og har sin hverdag her. Det må jeg respektere, og jeg forstår dem. Og jeg er jo glad for å være her, men av og til blir jeg så sliten og lei, forteller prinsessen i podkastintervjuet ifølge VG.

Les også: Durek truer med anmeldelser

Kloppen er nysgjerrig på om prinsessen tar til et «hyl» når følelsene tar overhånd, og Märtha svarer med et lattermildt innrømmelse om at ja, noen ganger slipper hun løs et skikkelig hyl inne i bilen.

Hun forteller om hvordan pågangen fra den norske pressen for alvor startet da hun var 16 år gammel, og at dette var for tidlig for henne. Hun er imidlertid mer optimistisk til døtrenes evne til å håndtere medietrykket.

– Det er annen medievirkelighet i dag enn det var da. Medietrening fantes ikke på den tiden. Vi visste ikke hvordan vi skulle takle det, konstaterer prinsessen vår i intervjuet ifølge avisen.

Om du vil høre hele podkasten, kan du sjekke ut «Min barneoppdragelse». Intervjuet er delt opp i to episoder. VG har omtalt saken mer i dybden her.