Sarah ble hånet for kroppen sin – 25 år senere tar hun nettet med storm!


Mobbing og personangrep kan lage dype arr i både barn og voksne og påvirke dem resten av livet.

38 år gamle Sarah Sapora vil aldri glemme hvordan hun ble mobbet for sin kropp som en 13-åring.

Et arrangementet på en sommerleir gjorde at Sarah aldri igjen ville bruke bikini. Men 25 år senere har hun gjort noe som feires over hele nettet.

Sommerleiren var for unge og overvektige. På en av de varmeste dagene da Sarah solte seg, var det noen som moret seg med å smugfotografere henne. Når hun senere fikk se bildet fikk hun et sammenbrudd og ville aldri vises i en bikini igjen.


Sarahs fortsatte med livet sitt og selv om hun slet med fedme, nektet hun å vise seg i badedrakt – til nå. I en alder av 38 erkjente Sarah at livet hennes ikke skal innskrenkes på grunn av hva andre synes om kroppen hennes. På den personlige bloggen Sarahs Liv Plus skriver hun åpenhjertig om tankegangen som gjorde at hun føler seg trygg på seg selv og lever livet til det fulleste.

– Vi får en sjanse på dette dansegulvet, dere. Det kommer en tid i livet da du innser at det er på tide å spille musikken du liker, og danse som om ingen ser på. Eller at alle ser på. Selv om noen fnyser så skal du ikke bry deg om hva andre sier fordi du er for opptatt med å danse, riste løs og le, skriver Sarah på bloggen sin.

På bloggen skriver hun om hvordan livet hennes ble bedre når hun først aksepterte seg selv.

Ikke bare er hun glad, med det er noen som holder henne med selskap også.

Foto: Sarahs bloggSarah bruker bilder for å inspirere og oppfordre andre til å akseptere og elske seg selv for å få det bedre med seg selv.

Ingen skal ha det vondt med seg selv på grunn av andres meninger om kroppen. Alle fortjener å ha det godt med seg selv.

DEL saken på Facebook, hvis du er enig!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->