Sjansen for å få en gutt er omtrent 51%. Men denne familien, Setter fra South Carolina i USA, har kun fått jenter i 137 år! Når de endelig fikk en jente, bestemte vennene deres seg for å gjøre noe helt spesielt for å markere den store begivenheten.

«Jeg forventet at det skulle bli enda en gutt», sier Kelen Settle, som allerede har tre sønner. Da hun fikk vite at hun nå ventet en jente, ble hun målløs.

Kellen Settles ektemann, Will Settle, kommer fra fire generasjoner hvor det kun har blitt født guttebabyer. Siden han vet at datteren de nå har fått er en sjeldenhet, har paret gitt henne et passende navn.

«Hun kommer til å bli en sterk kvinne siden hun har så mange menn hun må sette på plass», sier Will. De valgte navnet Carter til datteren, ettersom det er et «sterkt navn man ikke hører hver dag», fortsetter han.

Et par dager etter at Carter var født, fikk Will en telefon fra en kollega om at det ventet en overraskelse langs motorveien. Han lurte på hva vennene hadde funnet på, og kjørte avsted.

Settle kunne ikke tro sine egne øyne når han så hva som ventet; et gigantisk rosa reklameskilt, med et bilde av datteren og navnet hennes på.

Family stunned with billboard announcing birth of family's first girl in 137 years: https://yhoo.it/2tQLkdb

Posted by Good Morning America on 6. juli 2017

 

På reklameplakaten, som er 3,5 meter høyt og 7 meter bredt, står det følgende; «Velkommen til verden, Carter Louise Settle».

Will hadde allerede fått minst 15 telefoner fra venner som hadde kjørt forbi den kreative velkomsthilsenen.

«Det er umulig å ikke legge merke til», sier Ashley Fields som bor i nærheten. «Det ansiktet: hun er så søt! Og det navnet!»

Del gjerne denne søte historien med dine venner på Facebook!