Som en som elsker hunder, er det lite som gjør meg så forbannet som når jeg leser om dyremishandling. Det er ingen overraskelse at jeg elsker historier med en lykkelig slutt, slik som denne historien.

Bret Winingar og sønnen Zach var ute og kjørte motorsykkel i Little Rock i USA, da de så noe merkelig – et gammelt bur forlatt midt på et jorde ved siden av veien. Og takk og lov så bestemte de seg for å stoppe og undersøke det nærmere.

De oppdaget dette gamle buret på et jorde.

1

Til deres store overraskelse fant de ut at det var en hund inni buret. Hunden var underernært, og hadde tygd et hull i buret. Den hadde prøvd å tygge seg fri.

2

De kjørte med ett for å kjøpe hundemat, og for å hente en bil. Deretter dro de tilbake til hunden.

3

De fikk med hunden inn i bilen. Det var ei tispe, og de gav henne navnet Charlie Bravo. Hun viste raskt sin takknemlighet under bilturen hjem.

4

Da de kom hjem ble hun rengjort, og klørne ble klippet. Deretter tok de henne til veterinæren.

5

Der slo veterinæren fast at hunden var rundt 8 måneder gammel. Men det var uklart hvor lengehun hadde vært i buret. Bret tror hun kan ha vært der så lenge som en måned, basert på sårene hennes.

6

Historien om Charlie Bravo spredde seg raskt på Facebook. Snart begynte familien å få inn donasjoner fra snille sjeler som ville hjelpe med å betale veterinærkostnadene.

7

Bret og familien fikk så mye donasjoner at de har mer enn nok, og planleger nå å gi pengene videre til andre organisasjoner.

8

Bret hadde i utganspunktet aldri planlagt å skaffe seg hund. Men med Charlie ble valget lett – hun ville de beholde. Og å redde en hund gav mersmak – de har nå adoptert 3 hunder til fra hundehjemmet!

9

Charlie er i dag helt frisk og er en livsglad hund.

5

DEL gjerne denne historien videre om du likte den!