Jentene finner en hund med et hull i hodet – når veterinæren ser årsaken, blir hun sjokkert


Løshunder, og spesielt valper, kan smelte hjerter med et vift med halen. De kan være skitne og loppebefengte, men mange mennesker har et medfødt ønske om å hjelpe dem, enten bare ved å gi dem mat eller til og med ta dem med til veterinæren og holde dem. Da to kvinner på vei til Beirut i Libanon fant en bortkommen valp, stoppet de for å gi den litt vann. Da de kom nærmere, la de merke til at det var noe galt ned hunden.

De oppdaget noe grusomt. Den blonde valpen hadde et hull i hodet.

De ga henne litt vann og spurte en lokalkjent hva som skjedde med valpen. Han sa at han ikke visste, og det kanskje en annen hund hadde angrepet den. Men Andari visste at valpens sår ikke ble påført av en annen hund. På en øyeblikkelig avgjørelse reddet Andari og hennes venn valpen og tok den med til veterinæren.

Veterinæren ble forbløffet av røntgenbildene; dusinvis av knotter fra lekepistoler ble funnet over hele hundens kropp. Noen hadde skutt gjentatte ganger og forlatt henne. En av pelletsene hadde kommet i øyet hennes, og hun var delvis blindet. Enda verre – hun hadde også et alvorlig tilfelle av parvovirus, som kan være dødelig hvis det ikke blir behandlet. På bildet kan man se flesteparten av knottene.


Men hun overlevde, og noen kom i tide for å hjelpe. Det er utrolig at hun fortsatt stoler på mennesker nok til å logre med halen og stjele deres hjerter.

Veterinæren ga henne bare 25 prosent sjanse til å leve.

Med en så lav sjanse for overlevelse, bestemte veterinæren seg for ikke å fjerne knottene, i frykt for at det ville gjøre mer skade enn godt. Men hun ble satt på antibiotika og fikk sårene renset. Andari ville dog ikke gi opp håpet. Hun kalte valpen Bondok og gjorde alt hun kunne for å hjelpe henne. Til tross for oddsen, presset Bondok igjennom at hun skulle helbredes og knottene fjernes. Andari sa,

«Hun har en appetitt for livet … hun ønsket å leve.»

Og operasjonen gikk bra! I dag er hun en glad, hyperaktiv liten jente som ikke vil la de andre hundene være i fred.

Se videoen om valpefunnet her og DEL denne saken på Facebook!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->