Hunden klamrer seg fast i mannen – årsaken er hjerteskjærende.


Hunder er følsomme skapninger. Denne stakkars hunden visste hvorfor han og hans eier var hos Stanislaus Animal Services Agency i Modesto i California. Han visste at eieren hans planla å forlate ham der.

Han klamret seg til henne. Nancy Klein forlot herberget da hun bevitnet den triste scenen.

Hundens eier hadde flyttet, og hund var ikke tillatt i det nye hjemmet, så han måtte gis bort. Moses presset seg inntil fanget hennes og håpet at hun ville ta ham med hjem – så han ikke ville bli etterlatt på herberget. Moses hadde allerede bodd der før og blitt adoptert for omtrent et år siden.

Slik ser Moses sitt midlertidige hjem ut, der han nå bor for andre gang.


Det er ikke lett å se på hendelsen uten at følelsene begynner å røre på seg når man ser den emosjonelle tilstanden den stakkars hunden er i.

Forhåpentligvis kommer det raskt en familie på besøk til dyreherberget som vil adoptere han nok en gang og han vil på ny finne sitt permanente hjem.

Men det finnes håp for Moses, under kan vi se hvordan det gikk i august, dyreherberget kan stolt skilte med at de har reddet 420 dyr i august og hele 412 av dem har funnet et nytt hjem. Synd at Moses ikke forstår tallene på veggen der han bor!

Se videoen av det spesielle øyeblikket og DEL denne saken på Facebook!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->