Hunden fikk bena kappet av i et sverdangrep – her får den en ny sjanse i livet


En 9 måneder gammel valp i Bangkok, Thailand, som mangler forbena fordi de på grusomt vis ble kappet av en nabo med et sverd, har fått en ny sjanse i livet.

På fredag la den thailandske dyrevelferdsgruppen Soi Dog Foundation (SDF) ut en video av hunden, Cola, som viser frem de splitter nye protesene den har fått noen måneder etter den forferdelige hendelsen.

Dyrevernsorganisasjonen fikk høre om hunden Cola for første gang i mai i år. Valpen ble tydeligvis tatt i å tygge på naboens sko og til tross for Colas eieres tilbud om å kompensere mannen for skoene, var han rasende.

Mannen kom tilbake til til eierens hus senere om natten med et sverd og angrep hunden. Han truet senere eieren med at hvis hun ville anmelde det, ville han drepe flere hunder.


Colas eier kontaktet SDF samt de lokale myndighetene, og naboen ble arrestert. Han ble dømt til en måneds husarrest i henhold til dyrevelferdsloven. En relativt mild straff for å kappe to ben av et annet levende vesen.

Etter angrepet ble Cola tatt med til SDFs hovedkvarter i Phuket for å motta behandling. Stiftelsens medstifter, John Dalley, fortalte ABC at Cola tilpasser seg godt til protesen.

Selv om SDF har mottatt en flom av tilbud om å adoptere Cola, har den livlige hunden funnet en ny familie med Dalley. Dalleys kone, Gill, er selv dobbelamputert.

«Gill og Cola ble umiddelbart glad i hverandre, så han vil ikke gå hvor som helst nå,» sa John.

Se gleden Cola får av sine nye proteser og DEL denne saken med dine Facebook-venner!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->