Hunden Peanut ble for ikke lenge siden adoptert fra et dyrehjem. Hun ble funnet med et brukket bein og et brukket ribbein for bare ett år siden. Dyrehjemmet reddet henne, og hun fikk raskt en ny familie. Nå, ett år senere, er det Peanut selv som redder noen – en 3 år gammel jente.

Eierne til Peanut skrev et innlegg om hva som skjedde på Facebook, og siden da har historien spredd seg i rekordfart.

Eierene skriver at Peanut startet å gå «bananas» i huset deres. Hun løp opp og ned trappene, bjeffet og gråt om hverandre, klokken 11 om morgningen. Mannen i huset stod i garasjen og jobbet, og hørte at Peanut løp rundt i huset. Han slapp henne derfor ut, for å se om hun måtte ut og tisse.

Men da Peanut løp alt hun kunne bak huset, skjønte han at noe ikke var som det skulle – Peanut pleide aldri å storme ut på den måten. Han fulgte derfor etter hunden, og til sin store overraskelse fant han en naken, iskald 3 år gammel jente ligge sammenkrøllet.

Han tok henne med inn og pakket henne inn i et teppe, før han ringte politiet.

Takket være Peanut ble livet til den lille jenta reddet.

I ettertid viser det seg at jenta vokste opp i et hjem med svært uansvarlige foreldre og dårlige levevilkår. Myndighetene ble kontaktet, og den tre år gamle jenta og hennes søster blir nå tatt hånd om.

Her er et nyhetsinnslag om hendelsen – DEL gjerne for å hylle Peanut!

Annonser: