De fleste av oss er ikke spesielt glade i flyreiser som blir utsatt. Man er trøtt og vil hjem, og de fleste klager høylytt. Men denne kvinnen, Shaina Murry fra USA, utsatte sin egen flytur for å hjelpe en hun så trengte en utstrakt hånd.

Historien til Shaina sprer seg nå i rekordfart.

Hendelsen fant sted da Shaina skulle fly fra Dallas i Texas. Hun gikk på flyplassen og lette etter gaten sin, da hun så en mann ligge på gulvet. Han så dårlig ut, og Shaina bestemte seg for å stoppe opp for å se om det gikk bra med ham.

Facebook / Shaina Murry

«Det var tydelig at noe var galt, jeg visste bare ikke hva. Jeg stilte han noen spørsmål, og fant ut at det lureste var å kontakte medisinsk personell», skriver Shaina på Facebook.

Mannen, som het Will, forklarte at han var redd for å miste flyet når de ventet på hjelp. Etter å ha snakket litt, forstod Shaina etterhvert at Will var autist. Da forandret hun strategi. Hun roet ham ned, og sa at han kom til å rekke flyet sitt. I tillegg ringte hun moren hans, og fortalte at sønnen ikke følte seg bra.

Med moren på telefonen og medisinsk personell tilstede, fant de sammen ut at Will trengte litt mat og noe å drikke. De trodde at dette ville roe ham ned.

Det medisinske personellet tvilte sterkt på at det var en god idé å la Will fly, men Shaina var bestemt på å hjelpe Will så godt hun kunne.

Facebook / Shaina Murry

Selv om Will fra fremmed for henne, tok Shaina kontakt med flyselskapet for å få løst situasjonen.

«Jeg pratet med American Airlines og det medisinske personellet, og sa at jeg kunne ta et senere fly selv, spise lunsj med Will, og sørge for at han kom seg på flyet uten problemer», skriver Shaina på Facebook.

American Airlines godtok forslaget uten å blunke, og de gav Shaina en flybillett til et senere fly.

«Denne dagen ble ikke som jeg hadde forestilt meg. Den ble så mye bedre. Jeg spiste lunch med en flott, ung mann fra Luisville. Selv om jeg ikke kjenner han noe særlig, vet jeg at han har et hjerte av gull, og en fantastisk mor og søster som han er veldig glad i, og etter å ha snakket med moren forstod jeg at de også elsker ham», skriver hun på Facebook, før hun fortsetter:

«Noen ganger trenger vi alle litt hjelp. Uavhengig av alder, funksjonshemminger eller sosial status. Takk for at du gjorde dagen min så bra, Will!»

Facebook / Shaina Murry

Mens flere hadde gått forbi Will mens han lå på gulvet, stoppet Shaina opp for å hjelpe et medmenneske – en ekte heltinne!

DEL gjerne historien til Shaina og Will om du synes verden trenger flere som Shaina!