Da Darius var 40 år gammel, ble han rammet av kreft. Han mistet jobben, men kona og hans to barn var der alltid for ham. Etterhvert som tiden gikk, mistet arbeidsløse Darius livsgnisten. Han sammenliknet livet sitt med hagen der de bodde; trist og deprimerende.

Men uansett hvor ille han hadde det, så fant han ut at det garantert er noen der ute, som har det verre enn ham selv – og at han egentlig ikke har noen grunn til å klage. Han har to friske barn, en kone han elsker og fantastiske venner. Han bestemte seg derfor for å endre på hagen sin, som symboliserte hans liv.

Ved hjelp av inspirasjon fra Internett, materialer han ønsket seg til bursdagen sin og materialer fra venners arbeidsplasser, skulle han fullføre drømmen med svært få midler. Han sendte kona på en overraskelsestur til New York, og bygde om hele hagen i all hemmelighet.

Underveis filmet han jobben, som ble gjort på fem dager. Det er utrolig hvor mye han har fått til, og hvor fint det har blitt! Ikke bare har hagen blitt totalforvandlet, men Darius fikk ny livsgnist av å klare å fullføre et prosjekt som dette. På bloggen sin skriver han; «Barna elsker den nye hagen. Kona elsker det. Og jeg kjenner meg merkelig tilfredsstilt. Det kjentes bra ut å bygge dette. Det gav meg et spark bak for å holde ut – og fullføre mine drømmer og ta kampen.»

Se videoen av forvandlingen her – og DEL den gjerne med dine venner!

Annonser: