Norsk humor har en rik arv, og en skatt fra denne arven er den uforglemmelige Harald Heide Steen Jr. som underholdt oss med sin unike humor og karakterer. Blant de mange gullkornene fra hans karriere finner vi en klassisk humorvideo som stadig får oss til å le.

Denne videoen har ikke bare holdt seg relevant gjennom årene, men har også blitt en kulturskatt som fortjener å bli gjenoppdaget. Vi snakker selvfølgelig om den legendariske opptredenen hvor Harald Heide Steen Jr. gestalter en russisk ubåtkaptein som drar på «fisketur.»

Nostalgisk Latter fra NRK Humor

Det er noe magisk med å gjenoppleve klassiske humorøyeblikk, og denne videoen tar oss med tilbake til en tid da norske komikere som Harald Heide Steen Jr. regjerte luftbølgene og latteren satt løst. I denne humorperlen fra NRK Humor’s arkiv, blir vi introdusert for en russisk ubåtkaptein som har en litt uvanlig tilnærming til fisking. Hans skuespill og timing er upåklagelig, og det er vanskelig å ikke bryte ut i latter når man ser hvordan han portretterer denne karakteren med en blanding av tørrvittighet og absurde påfunn.

Vi takker også underholdningsnettstedet Viralomania for å bringe kulturskatten av en video tilbake til overflaten og introdusert til nye generasjoner. Deres innsats for å grave frem glemt humor og bringe den til et nytt publikum er noe som fortjener hyllest. Det var nemlig på deres nettside vi kom over videoen igjen, som dermed har fått seg et aldri så lite comeback da tusenvis har likt den på deres Facebook-side.

Harald Heide Steen Jr.: En norsk komikerlegende

Harald Heide Steen Jr. var en ekte pioner innen norsk komedie. Hans evne til å skape minneverdige karakterer og levere humor som traff rett i hjertet av folket gjorde ham til en av tidenes beste norske komikere. Han hadde en unik evne til å få oss til å le av hverdagens absurditeter, og hans bidrag til norsk underholdning vil aldri bli glemt.

Her er den legendariske videoen:


Del den med venner og familie, og la oss sammen hedre minnet om denne fantastiske komikerlegenden og den tidløse humoren han brakte til oss alle.