En gift mann, ved navn Jan, våknet opp med en stor «hangover» etter en kveld ute på byen med gutta. Han husket ikke engang hvordan han hadde kommet seg hjem. Han hadde en dårlig følelse i kroppen, akkurat som om han hadde gjort noe galt.

Jan måtte tvinge øynene sine opp, og det første han så var et par Ibux og et glass vann på nattbordet. Han skjønte at han i det minste våknet hjemme, og pustet lettet ut. Videre satte han seg opp i sengen og la merke til at det lå rene klær pent brettet foran ham.

Jan gikk på badet for å ta Ibuxen, men la raskt merke til at han hadde pådratt seg en blåveis kvelden før. Han er livredd forhva kona vil si, men til sin store overraskelse ser han en liten lapp på speilet dekket med hjerter og et kyssemerke.

På lappen stod det følgende; «Hei elskling! Frokosten står på bordet. Jeg går og handler slik at jeg kan lage favorittmiddagen din i kveld. Jeg elsker deg!»

Jan var forundret. Kona pleide slettes ikke å like at han kom ravende hjem sent etter en kveld med gutta, og at han hadde en blåveis gjorde ikke saken bedre. Han gikk ut på kjøkkenet, hvor han fant sønnen sin.

Jan spurte sønnen sin; «Sønn, vet du hva som skjedde i går?».

Da svarte sønnen; «Jepp. Du kom hjem klokken tre, veldig full. Du falt over bordet i gangen og ødela det. Så kastet du opp og gikk på døra. Det var slik du fikk den blåveisen.»

Jan ble overrasket og spurte videre; «Ok? Men hvorfor er det så rent og ryddig her? Jeg fant en lapp på badet? Frokosten står klar og moren din er ute og handler middag.»

Da svarte sønnen «Åja, det ja! Mamma kom for å legge deg og begynte å kle av deg, så skrek du: LA MEG VÆRE, JEG ER EN GIFT MANN!»

DEL gjerne historien med venner på Facebook om du fikk deg en latter!