Gutten fant gatekatten i en rusten båt. 13 år senere er de fortsatt bestevenner.


En gatekatt ble funnet under en rusten båt av en 10 år gammel gutt for 13 år siden.

«Jeg gav ham lit ost. Siden da har han vært min bestekompis», skriver mannen på Reddit.

13 år senere, er de fortsatt sammen.

Bilde: Reddit / RRSC14

Bilde: Reddit / RRSC14


Nå er han 23 år gammel, og delte historien om katten sin; «Jeg var på ferie. Vi hadde leid en leilighet, og det var en gammel, rusten båt som stod på en tilhenger midt på en åker ikke så langt fra tilhengeren. Det var der han bodde. Jeg så ham hoppe rundt i gresset, gikk nærmere og så han jaktet på gresshopper.

Han var en snill liten fyr, så det skulle ikke mye til før han kom bort til meg. Jeg gav han litt ost, så fulgte han meg inn. Jeg la meg for å se på TV, og han krøllet seg sammen på brystet mitt og sovnet der. Jeg var 10 år gammel, så da foreldrene mine kom hysjet jeg på dem og pekte på katten. De var enige i at katten hørte hjemme hos meg. Vi tok han med til veterinæren, og han ble diagnostisert med leukemi. Vanligvis lever katter med leukemi bare 3-4 år, men Lester er nå 13 år og fortsatt frisk og raske. Katten har vært med meg hele tiden, og faren min vitser om at katten er udødelig og kommer til å leve lenger enn meg.»

Han er en fin katt som elsker oppmerksomhet.

Det er ikke alltid like enkelt å få litt alenetid 🙂

«Han har vært her hele mitt voksne liv.»

Del gjerne med dine venner 🙂


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->