Flyvertinnen krevde at mammaen skulle gå av flyet – da hun forstod hvorfor, brast hun ut i gråt.


Da det amerikanske flyselskapet Southwest fikk vite at en av passasjerene hadde en sønn som hadde blitt lagt i koma, gjorde de noe flott for å hjelpe henne.

Peggy Uhle satt på flyet som skulle fra Chicago til Colombus. Flyet hadde ikke tatt av, men hadde kjørt fra gaten og gjorde seg klart for takeoff. Men da de fikk beskjed fra flyselskapet om at sønnen til en av passasjerene lå i koma, snudde de umiddelbart og kjørte tilbake til gaten igjen.

En flyvertinne gikk bort til Uhle, og ba henne gå av flyet.

Pixabay


«Jeg trodde jeg var på feil fly. Flyvertinnen ba meg sjekke inn ved gaten, og da jeg gjorde det ba hun meg ringe mannen min», sier Uhle til Boarding Area.

Sønnen hadde havnet i koma etter en hodeskade, og bor i Denver i Colorado. Flyet til Uhle var på vei i en helt annen retning, em flyselskapet hadde allrede løst situasjonen på en elegant måte.

«Flyvertinnen visste om situasjonen og de hadde booket meg på et direktefly til Denver, som hadde avgang innen de neste to timene.»

I tillegg tok ikke flyselskapet betalt for tjenesten.

«De gav meg et eget venterom, fikset baggasjen min, lot meg gå ombord i flyet først og ordnet lunch da jeg landet i Denver. Baggasjen ble deretter levert hjem. Ingenting kan overgå den servicen jeg fikk!», sier Uhle.

Ingen tvil om at Uhle er fornøyd med flyselskapet sitt – slik skal det gjøres!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->