Faren var på Ica, da han møtte mannen som hadde misbrukt datteren hans – så slo han til.


Den 45 år gamle faren, var ute og handlet på den lokale Ica-butikken i Skara i Sverige, da han fikk øye på en mann som for flere år siden hadde misbrukt datteren hans seksuelt. Da rant det over for faren, som slo til mannen.

Hendelsen inntraff i siste halvdel av 2016, og nå har mannen blitt dømt for mishandling og må betale bøter. En innsamlingsaksjon har blitt startet på Facebook, for å hjelpe mannen økonomisk i en rettsak.

Illustrasjonsfoto: Wikipedia

– Om man har et barn som er utsatt for noe som dette, det er jo noe av det verste foreldre kan oppleve, og deretter møte på den skyldige – det ville vel kokt over for de fleste, sier initiativtakeren til kronerullingen, Per Andersson, til Skaraborgs Länstidning.


På bare noen dager har mer enn 100 personer samlet inn totalt rundt 13 000 kroner, og familien er svært glade for støtten.

– Han har gjort en feil, og vet godt at han ikke burde slått. Man kan ikke gå rundt og slå til folk. Alle skjønner det, men noen ganger må man stille opp for en solidaritetssak, fortsetter Per.

Hva synes du om farens reaksjon? Kommenter gjerne i kommentarfeltet!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->