1Det er ikke alle familier som klarer å holde sammen. Store familier med «mine, dine og våre» barn, blir mer og mer vanlig. Mange klarer å skilles som venner, mens andre blir bitre fiender og sloss om barna.

Denne historien handler om Brittney Johnson, Charles Swazentruber og datteren Payton. Brittney og Corey bestemte seg for å skille seg, og i dag er Corey sammen med en ny kvinne, ved navn Kayla Imhoff.

Facebook / Brittney Johnson

For mange ville dette kanskje vært en vanskelig situasjon, men disse tre har klart å løse det hele på en voksen måte, og Birttney har skrevet et åpent brev på Facebook som har blitt delt i rekordfart. Det viser hvordan man kommer langt med litt fornuft og kjærlighet!

Facebook / Brittney Johnson

Brevet lyder som følger;

Til alle mødre som blir sinte når en annen kvinne behandler barnet ditt som sitt eget; er ikke det akkurat hva du vil?

Jeg ba en natt for at faren til datteren min skulle finne seg en bra kvinne, siden jeg vet at datteren min kommer til å vokse opp i to hjem.

Kayla har vært så mye mer enn jeg kunne bedt om. Hun startet på sykepleierutdanningen, og Payton har vært imponert over henne fra dag en – så Kayla bestilte sykepleierklær til Payton slik at de matcher hverandre.

Jeg oppdrar en sterk, smart og søt jente. Og jeg vil at hun skal ha gode rollemodeller rundt seg. Takk Kayla for at du viser Payton hvordan man skal oppnå sine drømmer, at man må jobbe hardt og lese til sent på kveld før prøver. Takk for at du fortsatt tar deg tid til å sykle med henne, og lage mac and cheese selv når du har dårlig tid. Du er en ekte rollemodell og en fantastisk bonus-mamma, og vi er så stolte av deg!

Payton har flere som elsker henne og bryr seg om henne nå, og hva mer kan en mor ønske for sitt barn? Å være bestevenn med meg OG Kayla er akkurat hva Payton fortjener. Det er ikke lett å oppdra et barn, men jeg elsker måten Payton får vokse opp på.

Facebook / Kayla Imhoff

Etter at brevet ble lagt ut, har det blitt delt neste 50 000 ganger! Vi synes brevet er en tankevekker, og viser at man alltid kommer lengst med samarbeid, fornuft og kjærlighet – DEL gjerne dette brevet videre med dine venner om du er enig!