For to år siden var Stephanie og ektemannen Carlos, samt deres barn uheldige og havnet i et bilkræsj i Brighton, i delstaten Colorado i USA.

Bilen veltet voldsomt og desverre døde Carlos umiddelbart på grunn av skadene. De andre ble også hardt skadd og kun den yngste datteren, to år gamle Sirena, kom fra ulykken uten skader.

Redningspersonellet ankom og tok umiddelbart hånd om de skadde. Lille Sirena ble skånsomt løftet ut av bilen og politimannen Nick Struck holdt henne i sine armer.

Foto: YouTube

Bildet av Nick og Sirena har tatt fyr over hele internett og samtlige blir rørt over hva Nick gjør for den lille jenta. Nick skjønte hvor traumatiserende ulykken potensielt kunne være for Sirena, og gjorde alt i hans makt for å minimere stress og forferdelige intrykk som kunne skade den lille jenta permanent.

Han gjorde det han vanligvis gjør for å trøste sin egen datter, nemlig å synge!

«Jeg har en to år gammel datter, og hun er mitt første barn. Så min første tanke var selvfølgelig at det kunne ha vært mitt barn», sier Nick. «Når datteren min ramler og slår seg, pleier jeg å synge «blinke blinke stjernelill» til henne. Så jeg sang den sangen til denne lille jenta også.»

Hendelsen var utrolig trist, og Nick håndterte situasjonen som best han kunne. Nå hyller vi Nick for innsatsen!

Se et nyhetsinnslag her, og DEL gjerne på Facebook!