Den eldre kvinnen setter seg ned ved pianoet på gata – og resultatet er en fryd for ørene.


Natalie er fra Melbourn i Australia, og elsker å spille piano. Hun har selv komponert denne nydelige låta du får høre i videoen under. Men selv om musikken er fantastisk, har ikke livet til Natalie vært enkelt.

Mannen hennes forlot henne, hun har mistet to barn, og på ett tidspunkt var hun hjemløs. Men hun har klart å snu alt det negative hun har opplevd, til noe vakkert gjennom musikken. Musikken forteller oss hennes historie.

En av Natalies barn, Matthew Trayling, delte denne videoen av sin talentfulle mor – og på kort tid ble den sett mer enn 1 million ganger! Matthew ble intervuet av Business Insider og fortalte hvorfor han delte videoen.


Når jeg filmet dette for en tid tilbake, håpet jeg at verden kanskje kunne ta seg en pause, lene seg tilbake, og høre på musikken til en av de beste «ukjente» komponistene vi har (moren min, Natalie). Og det ser ut som verden hører. Dette er bare én av mange låter hun har laget. Og det ser ut til at videoen sprer seg i rekordfart.

Natalie har helt klart et talent, og takket være videoen sønnen la ut, har hun fått spredd musikken sin verden over. Se klippet i videoen under, og del det gjerne med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->