Det er få som virkelig elsker å fly. Det er ofte trangt, mye stress og man kan ende opp med skrikende unger eller fulle voksne i setene rundt seg. I tillegg kan det noen ganger være mye turbulens, som mange blir skremt av.

Under denne flyvningen til Israel, var det en gutt med autisme som synes det hele ble litt for mye. Flyet var tre timer forsinket, og alle var trøtte og slitne. En time etter at flyet hadde lettet, fikk gutten et utbrudd.

Gutten gråt i 15 minutter, uten at det virket som han kom til å roe seg ned. Flere passasjerer ble ubekvemme og irriterte, men turte å gjøre noe.

Bentzion Groner / Facebook

Men plutselig kom det en fremmed jente som forandret alt. Jenta heter Rochel, og strakk ut en hånd til gutten. Gutten kikket på henne, og sammen gikk de og satte seg et annet sted i flyet. Der satt Rochel i flere timer og roet ned gutten og underholdt han med leker.

De andre passasjerne lurte på hvordan Rochel klarte å roe ned den lille gutten – og det skulle vise seg at jenta hadde erfaring med å ta hånd om personer med spesielle behov.

Bentzion Groner / Facebook

Mannen hennes har skrevet et innlegg på Facebook og delt bilder av hendelsen. Der forteller han at paret jobber med ungdommer med spesielle behov;

Vi har lært at dersom man tilbyr kjærlighet og aksept, skjer det mirakler.

Det er lett å glemme at litt kjærlighet og medmenneskelighet kan gjøre en stor forskjell – men kjærlighetens kraft er stor!

Del gjerne artikkelen videre om du er enig i at vi aldri skal være redde for å vise verden litt vennlighet og medmenneskelighet!