Greske redningsarbeidere fikk et tips som noen hørte gråt fra en søppelkasse. De gikk raskt til stedet for å se hva det var. Da de kom dit, kunne de høre skrik som kom fra kassen. En av arbeiderne hoppet oppi for å se om han kunne finne det som var der inne et sted.

Mannen trakk i en pose, og gråtene ble høyere. Posene hadde blitt knytt flere ganger.

En av redningsmennene begynte å rive opp posen. Da de kom til den innerste posen, ble hele mannskapet sjokkert. De så en søppelpose med nyfødte kattunger i den siste posen. Kattungene hadde blitt innpakket og forlatt å dø før de engang fikk en sjanse til å leve.

En av arbeiderne åpnet den siste posen og sjekket forsiktig de små pelsdottene for å sikre at de fortsatt levde. De kunne ikke forestille seg hva slags person ville gjøre noe slikt.

Disse små kattene var heldige at mannskapet kom den dagen. De overlevde, og ble brakt til et lokalt herberge for å sørge for at de fikk den beste omsorgen tilgjengelig.

På herberget var det også en surrogatmor som tok vare på dem.

Twitter

Kullet blir nå tatt vare på av fagfolk. De vil være på herberget til de er gamle nok til å finne et permanent hjem.

Det er vanskelig å forestille seg hva slags grusomt menneske som ville kaste disse kattene. Han eller hun kunne ha tatt dem til et herberge selv.

Selv om disse søte små kattungene hadde en røff start på livet, vil de forhåpentligvis leve resten av dem med kjære familier. Redningsmennene var i stand til å redde søppelet akkurat i tide, og de vil sannsynligvis returnere tjenesten når de varmer hjertene til deres fremtidige eiere.

Se videoen fra redningsaksjonen og DEL denne saken på Facebook!

Annonser: