Katten Coby skal bare ta seg en lur – når han åpner øynene blir hele internett hypnotisert!


Katter generelt er kjent for sin skjønnhet, sin myke, smidige natur, og avslappede eleganse.

Katten Coby på mange måter en perfekt katt – og ikke bare på grunn av den vakre, hvite pelsen, men for det meste hans store blå øyne.

Cobys eier, lagde Instagram- og Facebook-kontoer for katten for å dele det flotte kjæledyrets med verden. Samlet har de mer enn 370 000 følgere siden etableringen i juni i fjor! «Hele Internett» har blitt betatt av de knallblå øynene til Coby.


A post shared by Coby The Cat (@cobythecat) on

Kattens øyne er ganske uvanlige. Selv om ikke alle katter nødvendigvis har de vertikale åpningene for pupillene, kommer ingen i nærheten av Coby med tanke på dybde og rundhet.

A post shared by Coby The Cat (@cobythecat) on

Som svært mange kattedyr, er Coby en lunefull og leken fyr, og er ikke redd for å leke seg i badekaret en gang i blant – så lenge vannet ikke er involvert på noe vis.

A post shared by Coby The Cat (@cobythecat) onCoby sine Instagram bilder er ofte tekstes med morsomme fraser og vitser. Favoritt ansiktsuttrykket ser vi her – et seriøst og direkte blikk.

A post shared by Coby The Cat (@cobythecat) on

Med den pelsen og de øynene, hvem trenger en romantisk partner? Denne sjarmøren er den perfekte å våkne opp til om morgenen.

A post shared by Coby The Cat (@cobythecat) on

Og mens Coby verner om sin fritid, er det ingenting som et cocktailparty å kle seg pent og ha det litt gøy. Flott herremann!
Sjarmert? DEL katten Coby med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->