Budbilsjåføren hører en kvinne rope «Hjelp!». Når politiet kommer, kan de ikke tro hva de finner


Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men når jeg ser en film hvor noen gjør noe heroisk og redder andre, pleier jeg å tenke om jeg hadde gjort det samme.

Hadde du risikert livet for å redde noen andre? Eller hadde du løpt av gårde?

UPS-sjåføren Lee Purdy visste hva han skulle gjøre da han oppdaget at noe var galt – men resultatet ble ikke helt som han hadde trodd.

Lee var ute på jobb og leverte pakker på ruta si i Clackamas, Oregon i USA. Da han skulle levere en pakke ved ett av husene, hørte han en stemme fra huset. Det hørtes ut som en kvinne som ropte etter hjelp. Lee var usikker på hva han skulle gjøre. Når han prøvde å prate tilbake til stemmen han hørte, fikk han ikke noe svar. Han ringte kona si for å be om tips. Hun ringte med en gang til politiet.


Politiet dukket raskt opp på stedet. De var forberedt på alt, og gikk forsiktig inn i huset.

Vel – de trodde hvertfall de var forberedt på alt. Da de kom seg inn i huset og så hvem som ropte etter hjelp, kunne de nemlig knapt tro sine egne øyne.

Midt i rommet fant nemlig politimannen Hayden Sanders en papegøye som satt og ropte «hjelp!».

Det var tydelig at papegøyen, som heter Diego, ikke var i umiddelbar fare, og at det var «falsk alarm».

– Vi er glade for at det ikke var noe alvorlig, sier politiet. Vi er glade for at ingen, inkludert fuglen, faktisk trengte hjelp.

Da Diegos eier, Susan Baird, ble spurt om Diegos oppførsel, sier hun at det ikke er første gang han har lurt folk. Han elsker å etterlikne både mennesker og andre dyr, og Susan forteller blant annet at hun har hatt sosiale sammenkomster hvor Diego har ropt «hjelp» fra naborommet og gjort gjestene bekymret.

Vi er glade for at historien fikk en lykkelig slutt! Se videoen her, og DEL den med dine venner på Facebook!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->