Tatovøren dekorerte ponnien med utradisjonell kunst for å gi den mer selvtillit.


Tatoveringsartisten Benjamin Lloyd fra New Zealand, har generert ganske mye debatt med noen bilder av en ponni, som nå florerer på sosiale medier.

Benjamin sitter på den hvite ponnien, mens han dekorerer den med en stor ‘tatovering’ av en hodeskalle.

Den såkalte tatoveringen er egentlig en type spraymaling som heter «Airbrushing», en penn som lar kunstneren male veldig presist, ifølge Daily Mail.

Foto: Facebook / Benjamin Lloyd


– Jeg elsker å øke min troverdighet i bransjen med en skreddersydd tatovering. Gi meg 50 likerklikk og jeg tatoverer (airbrushet – ikke permanent), skrev Ben på sin Facebook-side.

Det mangler ikke beundring på nett, de kontroversielle bildene har tatt av med mer enn 38 000 delinger, 32 000 reaksjoner og 3 000 kommentarer siden de ble lagt ut.

Foto: Facebook / Benjamin Lloyd

– Helt fantastisk, sier en imponert bruker.

Det finnes også kritiske stemmer som er mindre begeistret for den alternative dekorasjonen:

– Vær så snill, stopp tatovering av dyr. Dette gjør at idioter tatovere sine hunder med en ekte nål. Jeg vet at du bruker airbrush, men idioter gjør ikke det, og de mishandler dyr. Dyr er ikke ment til å bli tatovert.

Ben på sin side mangler ikke selvtillit og står fast på at han blir en bedre tatovør. Da han var liten ble han selv mobbet på grunn av en hånd som var forbrent. Han begynte å dekke til arrene ved å tegne på hånden, og det var slik interessen for kroppskunst oppstod.

– Jeg begynte å bli bedre og bedre. Til slutt hadde jeg en kø av folk som ville ha meg som airbrush tatovør.Synes du dette er flott kunst, eller har det ikke noe å gjøre på en dyrekropp? DEL saken på Facebook og si din mening!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->