Det å komme ut av skapet, enten man er homofil eller bifil, er noe mange av de det gjelder gruer seg til. Men som regel går det mye bedre enn man hadde forventet – venner og familie bryr seg som regel ikke om man liker gutter, jenter eller begge deler.

Det fikk Suna Huls fra Nederland oppleve. Hun fortalte nemlig mormoren sin at hun likte både gutter og jenter. Det var ikke lett for Suna å fortelle dette til mormoren sin – men mormoren svarte enkelt; «Så lenge du er fornøyd, er jeg fornøyd.»

Twitter / sunahuls4

Noen dager gikk, og plutselig ringte mormoren til Suna og inviterte henne bort. Da Suna gikk inn i stuen til mormoren, stod hun klar med en hjemmelaget gave – en nystrikket genser med en regnbue på.

Suna ble selvfølgelig glad for genseren, og det faktum at mormoren hadde tatt seg tid til å strikke den til henne. Hun bestemte seg derfor for å legge ut et bilde av mormoren og genseren på Twitter, og der spredde det seg i rekordfart. Noen timer etter bildet var lagt ut, måtte Suna ringe mormoren sin og fortelle henne at hun hadde blitt kjendis på Internett!

Twitter / sunahuls4

For en hyggelig mormor! Jeg håper bildet fortsetter å spre seg verden over – del gjerne bildet du også, med venner og familie på Facebook!

Annonser: