Barnets rop gjaller gjennom parkeringsplassen – en dame følger lyden og gjør en forferdelig oppdagelse!


Ingen er en perfekt forelder – det er nok en umulig oppgave. Men det viktigste er at man gjør så godt man kan, noe alle foreldre prøver på. Vel, de aller fleste av dem prøver iallfall. Det er noen foreldre som er så langt fra den beskrivelsen at det er trist, nesten på en sykelig måte.

Tori Castillo er fra byen Riverdale i delstaten Utah og er mor til to barn, en 5-åring og en 2-åring.

25. mai tok Tori med seg barna for å handle. Et helt vanlig gjøremål, som de fleste foreldre har tatt med barna sine på – en slags rutine.

Man skulle iallefall tro det var rutine. Castillo har en litt annen måte å handle med sine barn på, skulle det vise seg.


En kvinne som het Heidi hadde akkurat handlet dagligvarer med en venn på butikken Walmart. Idet de la dagligvarene i bilen sin, fanget Heidis ører opp en merkelig lyd.

Det var en slik lyd du i utgangspunktet ikke kan sette fingeren på, men du bare vet at noe føles galt. Heidi fulgte lyden til en bil på parkeringsplassen, nærmere bestemt bagasjerommet!

Da hun fant kilden, skjønte hun plutselig mer av lydene. Det var en liten jente. Heidi forteller:

– Jeg kunne høre jenta si ‘Mamma, slipp meg ut! Slipp meg ut! Mamma!! Hjelp!!’ Hun både skrek og gråt, sa Heidi til KTSU.

Heidi fikk jenta til å roe seg ned og hjalp henne gjennom prosessen med å åpne nødlåsen i bilen innenifra. Når bagasjeluken til slutt åpnet seg, var det ikke bare en jente der inne, men to!

Dette var Castillos barn. Heidi tok ett barn, en annen kvinne som hadde kommet bort for å hjelpe grep den andre.

Politiet ble straks tilkalt. Og gjett hvem som så dukket opp. Det er riktig, moren Tori Castillo.

Hun fortalte politiet at barnevakten hun hadde bestilt var ikke i stand til å gjøre jobben, så dette var hennes eneste alternativ. Som unnskyldning for de utilgivelige handlingene, var dette var ganske tynt fra Toris side.Castillo ble siktet for fire tilfeller av overgrep mot barn og en for tyveri. Barna er hos barnevernet mens saken fortsetter.

Så heldig at Heidi handlet når hun hørte lydene istedet for å kjøre videre. Takket være hennes resolutte handlinger, vil denne historien forhåpentligvis få en lykkelig slutt for de to barna.

Under ser du en nyhetsreportasje fra hendelsen på parkeringsplassen.

DEL denne saken på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->