Bandet Pentatonix trollbandt internett og fikk 1 million visninger på et døgn med sin utrolige fremførelse!


Bandet Pentatonix har et bredt reportoar – alt fra kjærlighetssanger, til triste melodier, til oppsiktsvekkende julesanger – og de er alle gode!

Men sangene fra før er ingenting i forhold til denne tolkningen av «Dancing On My Own», som opprinnelig ble sunget av Robyn.

Den talentfulle firerbanden samles for å utføre en versjon av sangen som gikk viralt innen bare en time etter at den ble lastet opp på nettet! Denne sangen betyr åpenbart mye for medlemmene av Pentatonix.

Youtube


De postet videoen på nettet med takknemlighet. De uttrykte spenning i å dele den med verden.

«Vi ville bare ta et øyeblikk for å takke dere alle for sin pågående kjærlighet og støtte. Det betyr en hel verden for oss alle! «Dancing On My Own» er en av våre favorittsanger. Og vi er så veldig stolte av å dele den med alle. Vi håper du elsker den så mye som vi gjør, og vi er glade for å dele ny musikk med dere veldig snart. Vi elsker dere!» sier Pentatonix i sitt innlegg.

Innen en time etter at de sendte denne videoen på YouTube, hadde de mer enn 100.000 dedikerte fans sett den. Det er klart at denne gruppen varmer sine fans hjerter.

Mens denne sangen er vakker (som alle andre sangene deres), er det vanskelig å ikke tenke på hvordan det ville være om Avi Kaplan fortsatt var en del av gruppen. Avi meldte sin avreise fra gruppen i mai 2017, men de andre medlemmene har holdt fakkelen med stolthet!

Faktisk bruker de sommeren på reise over hele landet og fremfører på messer og festivaler. Alle deres kommende konserter er utsolgt! Etter flere måneder med å være relativt stille, er de fire gjenværende medlemmene glade for å slippe «Dancing On My Own.» De lager endelig musikk sammen igjen, om enn som en litt mindre gruppe.

YoutubeSe videoen med den fantastiske sangen og del den med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->