Babygrisene ble lagt ut på Internett for å selges som bytte til hundekamper.


Grisungene lå i en eske ute i solen, da de ble lagt ut i en annonse på Facebook.

Robert Misseri fra organisasjonen Guardians of Rescue sier til The Dodo at disse grisene aldri kom til å bli noen sine kjæledyr eller husdyr, «de kom enten til å bli slaktet eller bli brukt som bytte i hundekamper».

Frivillige fra organisasjonen scanner hele tiden Facebook for å se etter mistenkelige annonser i diverse «Kjøp og salg»-grupper. Det var der de fant annonsen for disse små, søte grisene. Eieren ba om 30 dollar per stykk, eller 75 dollar for alle tre.


Noen fra organisasjonen sa de var interessert, og sa at de så etter griser til bruk i hundekamper. Selgeren hadde ikke noe problem med dette. Grisunger blir brukt for å hisse opp hundene før kampene, og blir praktisk talt revet i stykker.

Menneskene fra organisasjonen dro til eieren, og ba ham gi fra seg grisene gratis. Det gikk han til slutt med på.

Dette ble billetten til et helt nytt liv for grisene. De ble tatt med til Ahimsa Acres Sanctuary, et sted hvor både ender, sauer, hester og andre griser bor. Dyr som har levd under dårlige kår har her sitt fristed, med masse plass, kjærlighet, mat og vann – og mange venner 🙂

Nå har de hele livet foran seg.«Folk skjønner ikke hvor følsomme og smarte griser er», sier Misseri, «grisene var superstresset. Det tok dem en dag før de skjønte at de var trygge.»

«Hos oss får griser være griser – og de får grave jorda hele dagen om det er det de ønsker.»

Takk til alle menneskene som jobber som frivillige i dyrevernsorganisasjoner verden over. De gir dyr en sjanse til her i livet! Del gjerne videre med dine venner.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->