Trillinger er alltid noe utenom det vanlige. Men søstrene Mackenzie, Macy, og Madeline Garrison er enda litt mer uvanlige.

Blant alle trillingene i verden, er dette bare det andre kjente tilfellet hvor to av barna ble født som siamesiske tvillinger. Mot alle sannsynlige odds overlevde Macy og Mackenzie de første kritiske dagene etter fødselen.

Dessverre kan den biologiske moren ikke ta vare på barna. Derfor er de plassert i kjærlig omsorg for Darla og Jeff Garrison.

Les resten av historien og se bildene nedenfor.

Facebook/Phenomena Inexplique

De to allerede har tre sønner, og ser frem til muligheten til å forstørre familien ytterligere.

Facebook/Phenomena Inexplique

De besluttet derfor å skille Mackenzie og Macy fra hverandre for å gi dem muligheten til å fortsette livet fra hverandre, men fortsatt sammen.

Facebook/Phenomena Inexplique

Huden var foreløpig stram slik at operasjonen var litt enklere. Under den 24-timer lange, høyrisikoprosedyren ble de ni måneder gamle jentene skilt fra hverandre med den ytterste forsiktighet og oppmerksomhet.

Operasjonen ble en suksess! Selv om Mackenzie og Macy bare har ett ben hver nå – men med spesialtilpassede proteser, er dette neppe et problem for dem. Fysioterapeuter kan også hjelpe dem senere for å bevege seg selvstendig. Og enda bedre: Begge er i live, og friske og raske!

Facebook/Phenomena Inexplique

To år etter operasjonen kunne Darla og Jeff offisielt adoptere alle tre søstre. Sammen med sine sønner bor alle nå på en gård i Iowa i USA. Søstrene har til og med sin egen hest! De er sunne, glade og elsker å boltre seg på gården.

Facebook/Phenomena Inexplique

Hver av jentene har sitt eget liv og likevel er de begge sammen. En virkelig lykkelig slutt.

DEL gjerne saken på Facebook!