Da Julia Derbyshire bare var fire år gammel migrerte familien hennes til USA, men etter noen år bestemte foreldrene hennes for å skille seg og faren hennes flyttet tilbake til Storbritannia. Julia ble igjen med moren sin.

Når Julia kom i tenårene begynte hun å snakke med en nær venn om sine følelser. Det den uskyldige 12-åringen ikke visste var at det hun betrodde seg med til vennen sin skulle brytes og få forferdelige konsekvenser.

Foto: Facebook/AdrianDB

Fra og med da hun åpnet seg begynte mobbingen, både fysisk og mentalt. Etter to år var det så ille at Julias foreldre bestemte seg for at det var best for Julia å flytte til sin far i Storbritannia.

Foreldrene trodde at Julia skulle slippe plageånder og få en ny start og få det bedre i hverdagen. Marerittet skulle vise seg å være langt fra over. Hennes gamle klassekamerater ga ikke opp og fortsatte å mobbe henne via sosiale medier.

Foto: Facebook/AdrianDB

Utad prøvde hun å skjule sårene som trakkaseringen ga, men på innsiden gikk hun i stykker mer og mer for hver dag. Hun skrev til og med innlegg i en gruppe på internett der ungdom prater om å begå selvmord.

En kveld når Julias pappa Adrian kom hjem gjorde han en fryktelig oppdagelse – Julia hadde forsøkt å henge seg. Han prøvde å gjenopplive datteren sin, men hun var såpass ille tilredt at han måtte ringe etter ambulanse. På sykehuset ble Julia flyttet direkte til intensiven og legene jobbet hardt med å redde den livløsse jenta.

Foto: Facebook/Adrian

Etter fem dager fikk Adrian de forferdelige nyhetene. Det fantes intet håp for hans datter lengre, hun ville aldri våkne igjen. På sykehuset måtte han ta en beslutning ingen forelder skal måtte ta. Legene fikk lov til å slutte å holde henne i live med en hel del maskiner.

Når maskinene ble stengt av tok det ikke lang tid før Julia sluttet å puste. Adrian var ved hennes side konstant. Hun døde bare 16 år gammel.

Foto: Facebook/AdrianDB

På sykehuset tok han bilder av datteren sin, men orket aldri se på dem siden det var for smertefullt. To år etter hennes død, bestemte han seg for å dele Julias historie. Han skrev:

– Det er utrolig vanskelig å publisere disse bildene, det vekker gamle minner til liv. Jeg får vondt av å se dem.

Etter datterens død har han satt fokus på konsekvensene nettmobbing kan innebære for å forhindre at det skjer igen.

Foto: Facebook/AdrianDB

– Istedet for å feire Julias 18-årsdag legger jeg blomster graven hennes.

Etter at Adrian publiserte bildene har reaksjonene vært overveldende. Flere familier som har lignende historier har latt seg høre fra og takket han.

Julias tilfelle er et svært tragisk eksempel på hvor langt nettmobbing kan gå.

Uansett hvor krevende det er, vil Adrian gjøre folk oppmerksomme på problemet for at det ikke skal skje igjen.

Her er et bilde fra dagen Julia ville ha vært 18 år gammel.

Foto: Facebook/AdrianDB

DEL saken hvis du synes mobbing er avskyelig og vil være med å spre farens budskap!