Dessverre er det slik at veldig mange får seg hunder eller katter uten å være klar over ansvaret de får. Ferier må planlegges annerledes. Om man skal flytte må man ta hensyn til dyrene. Ofte er det mange som kvitter seg med dyrene når det ikke passer å ha dem lenger – og dyrene ender opp på dyrehjem.

Denne kvinnen la ut et bilde av hunden og katten sin på Craigslist, som er en markedsplass som hovedsakelig brukes i USA. Og teksten hun skrev, blir nå delt raskt på sosiale medier. Vi har oversatt annonsen til norsk her;

Craigslist

«Dette er hunden min…

Jeg har hatt henne i seks år. Hun har vært frustrerende innemellom. Hun har kostet meg penger jeg helst ville brukt på andre ting. Hun har vært upraktisk å ha. Jeg har måttet arrangere livet mitt med tanke på henne. Jeg ville ikke byttet det bort for alt i verden, for jeg elsker henne, og hun gir meg glede. For å komme til poenget med denne annonsen; jeg skal fortelle dere om noe utrolig jeg nettopp har gjort; jeg har flyttet. Jeg har faktisk flyttet tre ganger.

Utrolig nok, BEHOLDT jeg hunden min. Kan du se for deg deg? Visste du at noen kan flytte og samtidig beholde hunden? For et fantsatisk konsept, er det ikke? Jeg har også giftet meg, fått barn og byttet jobb, og fortsatt har jeg beholdt hunden! Er jeg den eneste som klarer dette?

Ser du den lille katten til venstre? Jeg fant nettopp ut at hun har AIDS. Ja, AIDS for katter. Hun trenger masse medisiner som koster skjorta resten av livet. Gjett hva jeg skal gjøre med henne? JEG BEHOLDER HENNE OGSÅ. Jeg kommer ikke til å legge henne ut på Craigslist bare fordi jeg er for lat, svak og uansvarlig til å ta vare på henne resten av livet. Til alle dere som dumper dyrene deres; skam dere. Jeg håper dere blir forlatt selv, og lever ensomme og alene resten av livet.»

Er du enig med kvinnen i at for mange skaffer seg dyr uten å tenke gjennom hvilket ansvar det innebærer? Del gjerne videre!