7 effektive kjerringråd for å bli kvitt bronkitt og smertefull hoste


Høsten er her og vinteren kommer raskt. På denne tiden av året er det mange som sliter med plager i luftveien, som bronkitt og hoste.

Her har vi samlet 7 tips du kan prøve i hjemmet ditt dersom du lider av bronkitt eller smertefull hoste.

1. Vann
Det høres kanskje for enkelt ut til å være sant, men å drikke ett glass vann hver annen time, kan hjelpe musklene og åpne bronkialrørene, skriver Dr. Axe.

2. Damp
Å lene seg over en bolle med dampende varmt vann, gjerne med noen dråper eucalyptus-olje i, kan hjelpe i følge Best Healt Magazine. Dette fungerer fordi eucalyptus-olje virker anti-bakterielt og myker opp slim i halsen.


3. Kajenne-pepper
Kajenne og annen sterk mat kan også hjelpe mot slimdannelser i lungene, og kan hjelpe deg med å hoste opp slimet, skriver Best Health Magazine.

4. Oregano-olje
Oregano-olje kan brukes til mer enn bare pizza. Dr. Axe anbefaler oregano-olje på grunn av den anti-bakterielle egenskapene.

5. Ingefær
Ingefær er et velkjent verktøy i kampen mot forkjølelse. I tillegg har ingefær anti-inflammatoriske egenskaper. Prøv å lag en enkel te ved å rive litt fersk ingefær i kokende vann, og smake til med honning og sitron.

6. Hvitløk
Hvitløk har mange fantastiske egenskaper, og kan hjelpe mot både hoste og bronkitt i følge Remedy Daily. De anbefaler å koke opp melk og tilsette revet hvitløk. La det avkjøle litt, før du drikker blandingen.

7. Honning
Honning smaker ikke bare godt – det gjør også godt for halsen din. Ha 1 spiseskje honning i varm te eller i sitronvann for å få bukt med hosten din.

Har du flere tips? DEL saken på Facebook og fortell oss om dem!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->