Filip Kwansy fra Essex i England er syv år gammel – men er ikke som alle andre. Han skulle ha vært ute og lekt, gått på skolen og funnet på sprell. Men Filip ligger i en sykehusseng, og der må han tilbringe resten av livet.

Syvåringen lider dessverre av leukemi, og det er ikke noe håp om at gutten klarer seg. Alt legene gjør nå, er å dempe hans smerter. Mirror har skrevet om gutten, som har skapt stort engasjement.

Og det er guttens siste ønske som har bristet hjerter verden over. Filips mor døde av kreft i 2011, og ligger begravet der. Syvåringens siste ønske, er å begraves ved siden av sin mor.

PA Real Life

Familien har startet en innsamlingsaksjon for å få oppfylt guttens ønske – og da historien om Filip gikk viralt, rant donasjonene inn. Det ble donert mer enn nok, og resten av beløpet vil bli donert til veldedige organisasjoner.

PA Real Life

Faren til Filip, Piotr Kwansy, er rørt over all støtten;

Filip vil begraves med sin mor. Så nå må vi klare å få til dette, han er opptatt av at moren skal passe på ham i himmelen, sier han til Mirror.

Han forteller videre at Filip vet at han skal dø, og at gutten trøster seg med tanken på å bli begravet sammen med sin mor.

Hvil i fred, lille Filip.