Før veide hanover 300 kg og kom seg ikke ut av huset – to år senere er den utrolige forvandlingen et faktum!


Ronnie Brower hadde alltid vært overvektig. Mat var hans eneste trøst, og jo mer han spiste, jo dårligere ble han. Det hele utartet seg som en ond sirkel som aldri tok slutt.

Det var ikke uvanlig at han måkte i seg en hel pizza, 20 cheeseburgere med tilhørende pommes frites i et og samme måltid!

Til slutt veide Ronnie over 300 kilo og kunne ikke lengre forlate huset sitt. Det var da han tok en beslutning. Ronnie nektet å dø i sengen.

Ronnie hadde bestemt at han ville leve og bestemte seg for å endre livet sitt totalt. To år senere hadde Ronnie endret mer enn bare på kroppen. Hele livet ser helt annerledes ut, og det er umulig ikke å bli inspirert av den utrolige reisen.


.

Det var til Taylor Swift sin musikk at Ronnie fant motivasjonen for å begynne og bevege på seg. I begynnelsen var det blytungt, han hadde problemer med å gå, og den minste bevegelse var en utfordring for den tunge kroppen, men jo mer han trente, desto lettere gikk det.

Sakte, men sikkert gikk Ronnie for første gang i livet ned i vekt. En dag da han var på treningsstudioet, traff han en kvinne i samme situasjon som ham selv. Andrea hadde gått ned 50 kilo og det tok ikke lang tid før de falt for hverandre. Andrea og Ronnie ble et par.

Sammen hadde de endret livet og gått ned 257 kilo til sammen og funnet hverandres kjærlighet.

En bivirkning var at Ronnie, etter å ha mistet så mye vekt, hadde fått masse løs hud på kroppen.Det ble løst med en lang operasjon hvor 15 kilo av den overflødige huden ble fjernet. Mange arr kom på grunn av dette, men det bryr Ronnie seg ikke om. Han er takknemlig for arrene, siden de virker som en påminnelse om det harde arbeidet han har gjort og hans nye livsstil.

Den harde treningen og operasjonen har gitt fantastiske resultater. Ronnie har i bildet under for første gang på seg dress foran kjæresten.

Facebook

Ingenting er umulig hvis man bare kjemper for det!

DEL denne fantastiske historie med Facebook-vennene dine!

HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->