Mange setter i gang med nyttårsforsetter og trening i januar. Treningsstudioene og skiløypene oversvømmes av motiverte mennesker, som vil ned noen kilo.

Men de fleste faller av. Kanskje varer motivasjonen et par måneder, før man går tilbake til gamle vaner.

22 år gamle Astrid Lund Jensen fra Danmark derimot, bestemte seg for å gjøre endringer i livsstilen sin, som førte til en utrolig vektnedgang.

For 1,5 år siden veide hun seg. Selv trodde hun at hun veide rundt 90 kilo, men vekta gav henne en stor overraskelse: den viste hele 150 kilo!

Det var da hun bestemte seg for å gjøre om på livsstilen sin. Hun begynte å trene, og å spise sunnere. Og resten er historie – nå har hun gått ned 84 kilo!

De fleste som går ned så mye i vekt på så kort tid, får problemer med løs hud. Dette har hun nå fått operert bort.

Astrid driver også en Instagramkonto, hvor hun deler sin reise til sine mer enn 5 000 følgere.

Det var allerede i 3. klasse at Astrid begynte å legge på seg. Hun brukte mat for å kompensere for følelsene sine. Og da hun ble gammel nok til å dra på byen, kom kiloene enda raskere. Alkohol inneholder mye kalorier, og vekta pekte oppover.

Men takket være en imponerende innsats, og seks treningsøkter i uka, kombinert med sunnere måltider, raste vekten nedover.

Etter at Astrid hadde gått ned mange kilo, hadde hun mye overflødig hud. Legene fjernet 3 kilo løs hud fra magen hennes!

Nå er Astrid stolt av hva hun har fått til, og har ingen problemer med å vise frem arrene eller den overflødige huden.

Hun vil heller være åpen om hele reisen, og forhåpentligvis motivere andre.

DEL gjerne videre for å hylle denne driftige og flinke jenta!