«Alt med måte» er en ganske god leveregel. Man skal ikke spise for mye pizza, men en gang i blant er greit. Man skal heller ikke spise for lite, og trene for mye. Og når det kommer til alkohol, er det kanskje spesielt viktig å drikke med måte.

For mye alkohol kan føre til høyt blodtrykk, som øker sannsynligheten for hjerteinfarkt eller slag. Og det inneholder også mange flere kalorier enn man kanskje er klar over. En halvliter øl inneholder omtrent 200 kalorier. Om du drikker 4 halvlitere i uka i ett år, betyr det at du får i deg hele 42 000 kalorier ekstra – som tilsvarer omtrent 4,5 kilo kroppsfett! For å forbrenne så mye, må du gå på hele 63 mil på ski! Avhengighet er også et reelt faremoment om man drikker for ofte.

På de neste sidene i denne artiikelen får du se forvandlingen til flere mennesker som sluttet å drikke alkohol. Både kroppsfasongene og ansiktene deres har endret seg mye. Her har vi samlet 10 før- og etterbilder av mennesker som har sluttet helt å drikke, og endret livsstilen sin. Bildene snakker for seg selv, og er en påminnelse om hva som kan skje om du er litt for glad i å ta deg en fest eller et glass vi et par kvelder for mye i løpet av uka. Spør du meg, ser samtlige mye yngre og friskere ut!

Artikkelen fortsetter her..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11