‘Verdens tristeste hund’ er hjemløs – Igjen!


14. mai vil Lana, kjent på internett som “verdens tristeste hund” bli tre år gammel. Finner hun ikke et hjem før 20.mai blir hun avlivet, melder DoDo.

Lana er ikke en slem hund, men på grunn av omstendigheter utenfor hennes kontroll sliter hun med frykt, tillit og trygghet. Det ironiske er at tusenvis av mennesker har samlet seg rundt Lana siden hennes historie først gikk viralt i oktober forifjor.

Men hun har ennå ikke funnet et hjem.

Foto: RescueDogsMatch


Lana ble født i Mexico – den minste i et meget stort kull – Hun måtte slåss med sine søsken om maten. Hun ble senere fraktet til Mighty Mutts i Toronto, Canada, der hun havnet i fosterhjem og venter på adopsjon. Etter en rekke midlertidige hjem, adopterte en familie Lana da hun var 5 måneder gammel.

For mange heldige hunder, er dette der historien ender. Men for Lana det var bare begynnelsen. Først virket det som en vellykket adopsjon, frem til en dag når Lana klikket på sin nye mamma. At hun ble aggressiv rundt maten stammet sannsynligvis fra hennes historie som minst i kullet og at hun er vant med å slåss for maten. Selv om det var en isolert hendelse, fryktet familien for sine barn og returnerte Lana til herberget.

Bildet av Lana i en betongkennel med hodet hengende lavt eksploderte på nett. Hun ble kjent som “den tristeste hunden i verden”. Det var umulig å se på hennes bilde og ikke føle på ensomheten og sorgen.

Bekymrede dyrevenner delte den vanskelige situasjonen høyt og lavt på nett. Etter meldinger, økonomiske bidrag og tilbud om å adoptere kom fra hele verden. Tusenvis samlet seg for å gi Lana en lysere framtid med donasjoner på mer enn 15.000 dollar. Rescue Dogs Match mottok forbløffende 4.000 adopsjonsprogrammer på hennes vegne.

Uansett, det faktum at hun lider av emosjonelle og atferdsmessige problemer lover ikke godt for Lanas fremtid. Brenda Dobranski, grunnleggeren av Rescue Dogs Match, sa dette til Dodo:

– Vi trenger å finne et hjem til Lana. Det er ikke rettferdig for henne å måtte holde på å flytte rundt. Hun bare legger seg til ro og blir på ny rykket opp igjen. Hver gang hun flytter begynner hun på nytt med å få bukt med adfersproblemene.Nå når Rescue Dogs Match ut til alle i USA og Canada for å finne et hjem til Lana. Får hun ikke det innen 20. mai, er utsiktene dystre.

– Jeg er ikke sikker på hva som vil skje med Lana på 20 mai. Dessverre er avlivning et alternativ, men med all den tid og støtte og penger som har blitt tilbudt Lana ønsker jeg ikke engang å tenke på det, forklarer Dobranski.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->